Tørfoder

- 100% rene råvarer, intet tilsat

Fælles for alle produkter vi sælger er, at intet er tilfældigt.

Alle produkter er udvalgt fordi der er en mening med dem hvilket gør en forskel for hele hunden og katten – fra snude til halespids, i knogler og led, i maven og tarmen og ikke mindst som sundt brændstof til hjernen.

Når du springer de sukkerholdige ingredienser over (f.eks. majsmel, majsstivelse, majsgluten, roetrævler osv), fungerer hele kroppen bare bedre for din bedste ven.

Du er hvad du spiser – og det gælder naturligvis også din bedste ven. Så shop med ro i sendet - vi har sørget for, at alt er, lige præcist, som det skal være.

Helt naturlig mad til en konkurrencedygtig pris!

Det handler om din bedste ven ;-) 

Hvorfor vente med at skifte foder til hunden ikke har spist i dagevis eller bliver syg i form af allergiske reaktioner, hud-pels- analkirtle-tandproblemer eller dårlig mave? Lyt til din egen mavefornemmelse. Hvorfor kun lytte til dyrlægen eller opdrætteren som har fortalt dig, at du ikke må skifte foder. Ville du selv blive ved med at spise det samme dag efter dag - hvis du fik det dårligt eller ikke gad spise det?

Vi ser dagligt, at vores kunders dyrlæge besøg og medicinudskrivningerne forsvinder i takt med et naturligt foder skift.

Tørfoder er super praktisk, men vi ligger virkelig vægt på kvaliteten

Vi vil have ordenligt kød, grønt og olier vi kan stå inde for - og kun tørfoder konserveret med E vitamin. Ingredienserne skal have en positiv ernæringsmæssig værdi. Når du køber tørkost, som vi anbefaler, kan du stole på, at vi har været ingredienslisten igennem for dig og din bedste ven!

 

Vi vil simpelthen ikke forhandle tørfoder lavet af udefinerbare animalske og vegetabilske biprodukter,salt, korn, hvede, majs, soya, sukker i form af roeaffald/pulp, savsmuld m.m. som er lovligt i foder. Eller tilsat væksthormoner, kunstige konserveringsmidler som BHA eller BHT (kræftfremkaldende), smagsforstærkere, tilsætningsstoffer som fremmer smag & holdbarhed og farvestoffer, som hundene ikke har brug for.

 

Vi er selvstændige moderne butikker som IKKE er afhængige af store internationale mærker, der måske har en anden agenda end at sætte dyrenes sundhed øverst. SÅ, vi køber kun tørfoder fra mindre producenter, som grundlæggende i hjertet går op i hundens sundhed

NOW FRESH -  AND/LAKS/KALKUN

fra Canada

Hvalp, voksen, senior/light. 

Velegnet til allergihunde

2,7 kg. & 11,4 kg. 

Det ypperste fuldfoder til hunde af alle størrelser og racer. Lavet med 100% frisk kalkun, laks, ænder og 100% friske Omega 3 & 6 olier fra kokosnødder og raps. 

NOW FRESH indeholder IKKE: Kød- og benmel fra biprodukter, sukkerroe (roepulp) affald, hvede, majs, væksthormoner, kunstige konserveringsmidler, kylling, oksekød eller soja. 

Sammensætning
Udbenet fersk kalkun, laks, and, kartofler, æbler, ærter, tomater, soltørrede, rapsolie, kokosolie, hele tørrede æg, hørfrø, gulerødder, græskar, bananer, blåbær, tranebær, hindbær, brombær, papaya, ananas, grapefrugt, linser bønner, broccoli, spinat, hytteost, lucernespirer, tørret tang, tørret cikorierod, tørret Aspergillus niger, tørret Aspergillus oryzae, gærekstrakt, morgenfrue, L-carnitin, tørret rosmarin.

Hvalp

Voksen

Senior/light

Har du tjekket indholdsfortegnelsen?​

Vil du servere dette for

din bedste ven?

Hvalp - kylling

Voksen - laks, lam, kylling

Voksen - kylling, laks, and

Hvalp - senior

NATUREA NATURALS - KYLLING, LAM, LAKS fra Portogal

Hvalp, voksen

2 kg. & 12 kg. 

Serien NATURALS fra mærket Naturea, er et rent tørfoder med brune ris som kulhydrat og til en rigtig god pris! Naturea's ingrediensere er godkendt til menneske føde, og opfylder alle ernæringsmæssige behov hos hunde af alle racer og størrelser. Sammensætningen hjælper med at bevare din hunds naturlige immunforsvar intakt, takket være manano-oligosaccharider, der stimulerer den sunde tarmflora. Her får du et sundt, lækkert og velsmagende fuldfoder med (fritgående) kylling, lam eller laks til hunde af alle racer.

Dette tørfoder er fri for hormoner, majs, hvede, soja og gluten. Ved at bruge friskt kød opnår man den højeste optagelighed, et sundt niveau af protein og bedst mulige bevarelse af alle vitaminer og aminosyrer.

Sammensætning:
Frisk afbenet kylling, lam eller laks, hele brune ris (indeholder ikke gluten)  kyllingefedt, kyllingelever, æg, ølgær, vitaminer og mineraler, glukosamin, chondroitinsulfat, æbler, gulerødder, græskar, spinat, blåbær, tranebær, tang, MOS, FOS, Yucca Schidigeraextract, oregano, rosmarin, persille, salvie.

NATUREA - KYLLING, LAKS ELLER AND 

And (Wetland duck) er speciel velegnet til hunde med allergi/svag mave

Hvalp, voksen, senior/light

2 kg. & 12 kg. 

Naturea's ingrediensere er godkendt til menneske føde, og opfylder alle ernæringsmæssige behov hos hunde af alle racer og størrelser. Udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter, er kornfri og meget allergivenlig. 

Sammensætning:

Kylling, laks eller and, søde kartofler, kyllingfedt, lucerne, hørfrø, lakseolie, mineraler, vitaminer, ægpulver, glucosamin æble, gulerod, tomat, spinat, psyllium, rosehips, kamille, burdock rod, pebermynte, marigold, tang, tranebær, mælkebøtte, anis Fenugreek, yucca schidigera extract, thyme, Marjoram, oregano, persille, salvie, glucosamin, chondroitin og MSM for at pleje sunde led og mobilitet.

EDEN HOLISTISK HUNDE (og katte) TØRFODER

 

Eden 80/20 kornfrit hundefoder

Eden 80/20 er et kornfrit hundefoder med 80% kød og 20% frugt & grønt uden nogen form for korn eller gluten. De høje mængder kød og fedt gør at Eden 80/20 serien kan bruges både til hvalpe OG voksne hunde. Eden kan gives til alle racer af hunde og hvalpe. Med Eden kornfrit hundefoder undgår du at din hund udvikler allergier. Inseholder kun rene og friske råvarer.

Eden Semi-Moist serien

Eden Semi-Moist kornfri serien er et utroligt lækker, allergivenligt og blødt foder som din hund simpelthen vil elske. Vores variant med And & Kallun er velegnet til den kræsne hund. Foderpillen er dejlig blød og den tilsatte kallun som indeholder en række sunde bakterier som kroppen har brug for, sørger for en sund fordøjelse og en god tarmfunktion. Foderet er velegnet til ældre hunde da fordøjeligheden af Semi-Moist er helt i top og samtidig er skånsom mod fordøjelsen. Vores Semi-Moist fås med And & Kallun samt Vildsvin & Fasan. 

Eden Holistisk hundemad er i en klasse for sig.

 

Eden indeholder 80% frisk kød & 20% frugt og grønt, præcis som hundens ”biologiske kost” ville have bestået af i naturen. Vi bruger kun ingredienser fra lokalområdet og de britiske farvande, på den måde kan vi holde alle ingredienser friske og få dem kørt direkte fra producenten til vores køkkener, hvor råvarerne bliver tilberedt uden at de bliver frosset eller brændt ned til pulverform. 

Ved hjælp af ”Fresh Trusion” kan vi bruge udelukkende friske råvarer direkte i foderet, og dermed sikrer vi en maksimal udnyttelse af foderet, hvilket også vil vise sig i mindre afføring, flot pels og god trivsel på din hund eller kat. Vores filosofi er “Vi hjælper dyresundhed igennem ernæring”.

ZIWI PEAK - 100 % rent lufttørret kød fra New zealand

Lam, okse, hjort

1 kg. -  2,5 kg. - 4 kg

- fuldfoder til de kræsne, småtspisende & som godbid

- erstatning for barf

Ziwi Peak minder om BARF (frisk kød) og bliver ofte brugt som supplement eller til barf hunde når man er på ferie/de skal passes. Ziwi Peak er lufttørret kød og kommer fra fritgående dyr, der er vokset op på store landområder i New Zealand uden brug af antibiotika eller væksthormoner.
Ziwi Peak er fri for korn, sukker, salt, farvestoffer, kunstige konserveringsmidler og fyldstoffer og sikrer, at din hund får det bedste udgangspunkt for en sund krop med masser af energi i det daglige. Produktet forsøger i sin fodersammensætning at kopiere den føde, som hunden selv ville opsøge ude i naturen. 

Ziwi Peak er intet mindre end FANTASTISK og vi er vilde med det.

Oplagt til godbidder, ferien, til hunde med allergi, småt-spisende og kræsne hunde. 

......................................................................................................................

Hvad betyder "kornfrit"?

De seneste år har der været meget snak omkring hundefoder uden korn, og mange producenter har omstillet deres produktion til også at have kornfrit hundefoder i sortimentet.

Er korn ”korn”, eller en mangelfuld oversættelse af ”Corn” = Majs?

Korn kan jo være mange ting. Både hvede, rug, havre og ris. At putte disse kornsorter i samme hat og skælde dem ud som værende det samme, giver ingen mening. Man er nødt til at se på hvad den enkelte kornsort er for en fætter.

Hvede indeholder gluten. Gluten indeholder masser af protein. Det er super smart, for så behøver man ikke at putte så meget animalsk protein i tørfoderet. Spørgsmålet er så, om hunde er skabt til at leve af gluten?

Majs er et billigt produkt. Majs har mange anvendelsesmuligheder og bliver i stor stil brugt til at fodre vores produktionsdyr. Og majsmel indeholder gluten. Spørgsmålet er så, om vores firbenede rovdyr er skabt til at spise majs?

Havre fås både med og uden gluten. Havre er en letfordøjelig kornsort med masser af protein og B-vitaminer. Havre kan ofte accepteres af hunde med korn- og lagermideallergi.

Din hund må aldrig spise hele kornet, kun skallen.

Ris er sundt, hvis man bruger en ordentlig kvalitet BRUNE RIS - altså ikke frarøver hundemaden den sunde del af riskornet. Mange foderproducenter bruger kun skallen (risgrits), som så fungerer som fibre. Og problemet er især stort, hvis dette udgør op til 40% af indholdet i posen med foder.

Så hvad går der galt mht. kornprodukter 
Ser vi tilbage i tiden, så var der sådan set ikke noget problem at fodre sin hund med kornholdige produkter. Problemet er, at de kornprodukter der bruges nu om dage er af så ringe kvalitet, at hundene ganske enkelt ikke kan optage det eller bruge det til noget. Og dertil kommer de stærke konserveringsmidlerne der gør maden holdbar i årevis.

Kornfrit hundefoder er nødt til at indeholde en kulhydratkilde/stivelse

Der skal ris, kartoffel, sød kartoffel, majs, havre til at holde det hele sammen i en kugle. Her er nogle bedre end andre. Brune ris og havre indeholder feks. ikke gluten, og kan derfor være en udmærket kulhydratkilde til at holde sammen på kuglerne og give de vigtige fibre! 

 

Kødmel eller friskt kød

Ofte indeholder kornfrit tørfoder store mængder kødmel (modsat ferskt kød) for at opnå et højt proteinindhold. Derfor er det vigtigt, når du kigger på indholdsfortegnelsen på kornfrit tørfoder, at der er en rimelig fordeling mellem ferskt kød og kødmel. Kødmelet er hårdt brændt og opvarmet flere gange, og kan derfor være en udfordring at fordøje og optage i kroppen.

 

Dårlig mave

Flere hundeejere oplever, at deres hunde får dårlig mave, når de er skiftet over på et kornfrit tørfoder. Dette kan skyldes et for højt indhold af kødmel. Eller for få fibre.

PLEASE.. Læs indholdsfortegnelsen!

Står der hvede, majs og ris som den første ingrediens (det der er mest af), så er det ikke egnet føde for et rovdyr!

Bruger tørfoderproducenten ikke hele kornet, men kun dele heraf, kan det ofte skabe ballade da kroppen kan have svært ved at optage ingredienser, som ikke kan identificeres.

Mad er som et symfoniororkester, hvor alle musikinstrumenter spiller sammen for at få en smuk helhed. Piller man stregene af violinerne og skindet af trommerne, så er der ikke meget musik tilbage. Så lad os forklare dig indholdsfortegnelsen på dit nuværende foder. Uanset om det er kornfrit eller ej. Fra os eller ej. Vi er lidt nørdede og vil rigtig gerne hjælpe. 

Lagermideallergi 

& støvallergi

 

- er begge lidelser, som desværre kan opstå pga:

Ringe kvalitet tørfoder

Kulhydrater hunden ikke kan optage

Kødmel hunden ikke kan optage

 

Og desværre kan denne allergi gå i arv fra mor til hvalpe.

Har du tjekket indholdsfortegnelsen?​

Vil du servere dette for

din bedste ven?